RoestvrijstalenTrappen
By NIMATI, rvs-specialist

 

Site Menu                

 

Exclusiece rechte trap by Nimati roestvrijstalen trappen Exclusieve combinantietrap by Nimati RVS specialist  Exclusieve wenteltrap gemaakt door Nimati constructies | specialist in Roestvrijstalen trappen Exclusieve combinatietrap by Nimati constructies | specialist in RVS trappen hekwerken balustrades Exclusieve trap bedrijf | rvs met glazen balustrade

Architecten

 

Nimati werkt veel in opdracht van architecten. Soms direct al vanaf de kiem van de opdracht, maar ook vaak in een gevorderd stadium. Nimati beschikt over het vakmanschap, technische knowhow en creativiteit om uw wensen om te zetten in een toegepaste kunstvorm.

 

Of het gaat om een spraakmakend ontwerp of een rechttoe-rechtaan verbinding tussen verdiepingen, Nimati zal de opdrachten uitvoeren met respect voor de opdrachtgever en visie van de architect. Nimati zal meepraten als de trappenspecialist met kennis van ons vakgebied. 

 

Deze samenwerking tussen de architect als bedenker, ontwerper en Nimati als de trappenconstructeur, zal tot een trap leiden die harmonieus past in de omgeving waar deze wordt geplaatst.