RoestvrijstalenTrappen
By NIMATI, rvs-specialist

 

Site Menu                

 

Exclusiece rechte trap by Nimati roestvrijstalen trappen Exclusieve combinantietrap by Nimati RVS specialist  Exclusieve wenteltrap gemaakt door Nimati constructies | specialist in Roestvrijstalen trappen Exclusieve combinatietrap by Nimati constructies | specialist in RVS trappen hekwerken balustrades Exclusieve trap bedrijf | rvs met glazen balustrade

Over NIMATI constructies

Nimatie constructies, is een nog jong bedrijf wat zich voornamelijk heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige roestvrijstalen en stalen trappen, balustraden, trapleuningen, traptreden en hekwerken.

Ondanks de korte historie van het bedrijf is er een schat van ervaring aanwezig, door een jarenlange ervaring in het verwerken van staal en roestvrijstaal tot de mooiste trappen.

Nimati verzorgd voor u zowel het ontwerpen, tekenen, produceren als monteren van de door u gewenste trap. Uw wens en specifieke situatie staat bij ons voorop voor het realiseren van de door u gewenste trap op maat. Ons persoonlijk advies wordt door onze klanten meestal zeer op prijs gesteld.

Wij staan bekend om de kwaliteit, ons flexibele karakter en het vakmanschap waarmee onze producten worden gemaakt. Hierdoor worden wij zelfs door grote collega trappenfabrikanten ingeschakeld voor het realiseren van de wensen van hun klanten.

Een trap van Nimati voor een decoratief visitekaartje van uw woning, voor een imago-versterkende trap in uw bedrijf, voor een sfeervolle trap in uw winkel, of voor een doelmatige vluchttrap.

Of het nu gaat om exclusieve luxe trap, een gewone rechte trap, een wenteltrap, een industrietrap of een hekwerk. Nimati is uw partner, vanaf het eerste gesprek tot het laatste schroefje!