RoestvrijstalenTrappen
By NIMATI, rvs-specialist

 

Site Menu                

 

Exclusiece rechte trap by Nimati roestvrijstalen trappen Exclusieve combinantietrap by Nimati RVS specialist  Exclusieve wenteltrap gemaakt door Nimati constructies | specialist in Roestvrijstalen trappen Exclusieve combinatietrap by Nimati constructies | specialist in RVS trappen hekwerken balustrades Exclusieve trap bedrijf | rvs met glazen balustrade

Trap huis

 

In de meeste huizen is de trap een onmisbaar onderdeel; we lopen iedere dag regelmatig op de trap. De trap, de schakel tussen de verdiepingen in uw huis. Een nieuwe trap in huis kan de ruimte een ander karakter geven. De trap als pronkstuk in de woonkamer of een wenteltrap waardoor er opeens ruimte vrijkomt.

 

Het is belangrijk dat de trap stevig wordt geconstrueerd, maar kan tevens de blikvanger in uw huis zijn. Nimati is in staat om de rvs trap naar uw persoonlijke wens te construeren. Of het nu een spiltrap, rechte trap, eenvoudige of exclusieve trap moet zijn. Nimati is gespecialiseerd in roestvrijstalen trappen die met diverse materialen kunnen worden afgewerkt. Treden van natuursteen, diverse houtsoorten of glas bijvoorbeeld.